ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Три от големите звезди на родния футболен елит извадиха голям късмет в съботните мачове от 26 кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев, звездата на Славия Галин Иванов и националът Бирсент Карагерен от ЦСКА 1948 са сред шестимата играчи, познали с точност крайния резултат от италианското дерби между Рома и Милан (1:1).

Срещата се разви по изключително драматичен начин, като и двете попадения паднаха след изтичането на редовните 90 минути. Тами Ейбрахам даде аванс на „вълците“ в четвъртата минута на добавеното време, но само три минути по-късно Алексис Салемакерс изравни за „нерадзурите“.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Точния резултат от този мач познаха още резервният вратар на Ботев (Пловдив) Георги Аргилашки, капитанът на Берое Симеон Мечев и представителят на Локомотив (София) Красимир Милошев.

Абсолютно всички участници предвидиха победата на Барселона над Бетис (4:0), но никой не уцели точния резултат. Равенството между Унион (Берлин) и Байер (Леверкузен) се оказа неочакван развой за осем от 16-е състезатели в играта.

Припомняме, че според правилата на играта за познат точен резултат се присъждат три точки, а познат знак от мач носи една точка. Днес участниците имат шанс да подобрят резултатите си, тъй като са дали прогнозите си за още две дербита: Интер – Лацио и Ливърпул – Тотнъм.

ВИЖТЕ КОЙ КАК ПРОГНОЗИРА МАЧОВЕТЕ В 26-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА!

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ИГРАТА ЗВЕЗДНА ЛИГА КЪМ МОМЕНТА

КЛАСИРАНЕТО НА ИГРАТА ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА 26 КРЪГ