ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Певицата Теди Кацарова продължава с успешното си представяне в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Красавицата, която спечели миналия сезон, продължава успешното си представяне и през настоящия.

Във втория кръг на играта тя направи изключително успешен старт, прогнозирайки победи за ЦСКА 1948 и ЦСКА. Ключов за Кацарова се оказа фактът, че позна точния резултат за успеха на „армейците“ над новака Крумовград – 1:0.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Това ѝ донесе три точки в актива за битката с популярния журналист Крум Савов на полето на прогнозите. Така тя поведе с резултат 4:2.

Савов също предвиди успехите на ЦСКА 1948 и ЦСКА, но не успя да познае точен резултат. Той беше близо до подобно постижение. За целта обаче Пирин трябваше да вкара един гол при поражението си с 1:3 от бронзовите медалисти от миналия сезон на родния футболен елит.

Днес спорът между Теди Кацарова и Крум Савов продължава. Те може да добавят точки към актива си с прогнозите си за мачовете Ботев (Пловдив) – Левски и Лудогорец – Етър. Участието им във втория кръг ще приключи в неделя вечерта с изиграването на срещата между Локомотив (София) и Локомотив (Пловдив).

Теди Кацарова дебютира в играта в средата на месец март. Тя демонстрира изключителен успех в познаването на срещите от българското първенство и стана шампион на миналия сезон. До момента певицата вече е елиминирала петима мъжки конкуренти - Тончо Токмакчиев, Орлин Павлов, Филип Буков, Митьо Крика и Драго Симеонов.

Припомняме, че в играта efbet Лига популярни лица от българския шоу бизнес се състезават един срещу друг на елиминационен принцип в прогнози на мачове от родния футболен елит. Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада. За познат точен резултат се присъждат три точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава една точка.

Вижте прогнозите на Теди Кацарова и Крум Савов в играта Ефбет Лига на Букмейкър БЛИЦ

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!