ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Изключително напечена битка се очертава между ЦСКА и Славия в Звездната лига на Букмейкър БЛИЦ. Това беше потвърдено и след последния мач от 23 кръг на играта, в който Манчестър Сити победи Брентфорд с 3:1 като гост.

Всички участници взимат точки заради успеха на „гражданите“, но четирима прибавят по три точки в актива си, тъй като познаха точния резултат.

Това са легендата на ЦСКА Георги Велинов, капитанът на Славия Галин Иванов, лидерът на Ботев (Враца) Даниел Генов и представителят на Арда Иван Коконов.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Успешното представяне на Джони Велинов и Галин Иванов само затвърди здравата битка, водена между ЦСКА и Славия в класирането. Двата тима са съседи с по 87 точки – съответно седми и осми. Те изостават само на една точка от шестия Локомотив (София).

Успешната прогноза на Иван Коконов пък придвижва Арда усилено към челните места. Тимът от Кърджали е пети с 92 точки, на една зад Крумовград и на четири зад втория Левски. Лидер е Ботев (Пловдив).

В челото промени няма. На първите три места са Янис Карабельов (Ботев Пд), Илиян Стефанов (Левски) и Петър Дебърлиев (Хебър)

Вижте какви бяха прогнозите на асовете в родния футбол за 23-ия кръг на Звездната лига - ТУК!

КЛАСИРАНЕТО СЛЕД 23 КРЪГ