ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Един от най-известните привърженици на Левски в България се препъна в играта ефбет Лига на Букмейкър БЛИЦ заради ЦСКА. Владислав Карамфилов, повече познат като Влади Въргала, не успя да познае крайния изход на двубоя на „червените“ с Хебър.

 Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Той сензационно прогнозира, че срещата на стадион „Българска армия“ ще завърши 0:0. Домакините обаче опукаха своя съперник с категоричното 3:0.

В същото време опонентът на Влади – Атанас Зафиров, бе на косъм на спечели три точки. Шефът на българската федерация по ръгби даде 2:0 за ЦСКА. Резултатът бе такъв почти до самия край, когато Станислав Шопов след феноменален удар отдалеч препарира вратаря на гостите за 3:0 – гол, паднал и след блестящ пробив по крилото и пас на Асприля.

Все пак Наско Зафиров прибави първа една точка към актива си в спора с Въргала. Така резултатът между двамата в момента е 2:2.

Днес предстоят решителни последни двубои, които ще определят крайния победител между известния шоумен и началникът на ръгбито у нас. Това са мачовете Черно море – Арда и ЦСКА 1948 – Левски.

Вижте прогнозите на Влади и Наско от 15-ия кръг на играта – ТУК!