ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Певицата Теди Кацарова е напът да се справи с трети различен мъже в рамките на три седмици. Тя поведе в спора си с популярния журналист и водещ Драго Симеонов. Двамата са съперници в 30 кръг на играта Efbet лига на Букмейкър БЛИЦ.

За втори път в историята на участието си хубавицата позна точен резултат на мач от българския футболен елит. Тя прогнозира с точност успеха на ЦСКА с 1:0 над Локомотив (Пловдив). Това и донесе три точки и тя събра актив от 5 точки от началото на кръга. Симеонов също предвиди победа на „армейците“, но с резултат 2:1 и така взе само една точка. Интересното е, че дъщерята на легендарната Силвия Кацарова в 28 кръг също позна точни резултат при загуба на "смърфовете" с 0:1 като гост, но тогава от Лудогорец.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

В общия резултат от 30 кръг Кацарова води с 5:3 и е съвсем близо до елиминирането на Драго Симеонов. Водещият има само един шанс за победа – да познае точния резултат от днешния двубой между ЦСКА 1948 и Лудогорец. Неговата възможност идва от това, че с певицата са дали различни предпочитания за краен изход. Той предвижда успех на „орлите“, докато Кацарова е прогнозирала равен резултат.

Силното представяне на Теди Кацарова в трети пореден кръг я приближи изключително близо до челните места. Тя има 13 точки в общото класиране, колкото имат вече елиминираните Алфредо Торес и Ива Екимова. Маги Джанаварова е втора с 14 т., докато начело продължава да е актьорът Дарин Ангелов с 21.

Припомняме, че в играта Efbet лига на Букмейкър БЛИЦ популярни лица от българския шоубизнес прогнозират мачове от родното футболно първенство. Участието е на елиминационен принцип, в който победителят от кръга продължава в следващия, където ще играе срещу нов съперник.

Как точно прогнозираха Теди и Драго петте мача от 30-ия кръг на играта ефбет Лига – ТУК  

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!