ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Капитанът на Левски Николай Михайлов намери малка утеха след загубата на „сините“ с 0:1 от Черно море, която извади столичани от първата шестица в класирането на родния футболен елит.

34-годишният вратар се оказа добър в прогнозите за мачовете от германската Бундеслига в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. Той уцели с точност резултата за победата на Борусия (Дортмунд) над Вердер. „Жълто-черните“ спечелиха с 2:0 визитата си в Бремен.

Това донесе на Николай Михайлов три точки в играта, с което той събра актив от 51 точки и излезе на четвърто място в класирането, изоставайки на три точки от третия ЦСКА.

Единственият друг участник, който с точност прогнозира резултата за победата на Борусия (Дортмунд), е капитанът на Черно море Васил Панайотов. Той също прибави три точки в актива си и това му позволи да напусне предпоследното място във временното класиране.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Почти всички останали участници добавиха по една точка, предвиждайки победа на „жълто-черните“ над Вердер. Единствено представителят на ЦСКА Георги Велинов и Петър Дебърлиев от Хебър заложиха за успех на Вердер и не прибавиха точки към актива си.

Победата на Монако с 3:1 над ПСЖ изненада всички участници в играта Звездна лига. Никой не взе точки от това дерби на френската Лига 1, тъй като всички бяха прогнозирали успех за парижани.

Лидер в класирането на играта продължава да е представителят на Септември Валери Божинов, който е с актив от 59 точки. Той има четири повече от близкия си приятел и лидер на Славия Галин Иванов. 

Играта в 16 кръг на Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ продължава и днес с два мача. В 19:00 часа Фиорентина приема Ювентус, а в 22:00 часа Барселона гостува на Виляреал. Утре пък е градското дерби между Ливърпул и Евертън.

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 16-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА – ТУК!

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА