ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Дойде ред и на втория кръг на Звездна лига, играта на Букмейкър БЛИЦ, в която участват капитаните или други представители на всички отбори от елита.

Припомняме, че  всяка седмица всички от тях ще се опитат да познаят на точен резултат пет мача от Западна Европа (за да няма конфликт на интереси).  При точна прогноза получават 3 точки, а само при познат знак – 1 точка.

В първия кръг миналата седмица единствено капитанът на Славия Галин Иванов позна точен резултат – 2:1 за Монако срещу Лион.

Тази седмица пък Валери Божинов направо изби рибата с прогноза. Помощник-треньорът на Септември пророкува, че Милан ще бие Наполи с категоричното 4:1. Голямото дерби е в неделя, а не бива да подценяваме неаполитанците, които са лидери в класирането с 14 точки. Да, толкова точки имат и „росонерите“, но все пак…  Все пак нека изчакаме. Кой знае – Божинката може и да ги разбие.

Любопитно е, че легендарният вратар Георги Велинов, който представлява ЦСКА, има почти същите прогнози като тези на стража на Левски Николай Михайлов.

КОИ СА МАЧОВЕТЕ И КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ВЪВ ВТОРИ КРЪГ на Звездна лига - ТУК!