ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

11-ият  кръг на играта на БЛИЦ Букмейкър Звездна лига се очертава доста интересен. На върха стана много интересно – Славия в лицето на Галин Иванов се изравни по точки с лидера ЦСКА, представляван от ветерана Георги Велинов. Те имат по 39. Зад тях с 36 точки обаче е вездесъщият Валери Божинов, който продължава да играе от името на Септември, въпреки че напусна столичния тим. Следват Лудогорец и капитанът Антон Недялков с 33.

Сега за първи път предлагаме порция мачове от турнира за Купата на Англия. 

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

В един от тях Манчестър Сити приема Челси. След като в четвъртък вечер измъкнаха трудна победа в Лондон,  „гражданите“ ще търсят успех и за ФА Къп в неделя. Почти всички участници в играта предвиждат нов триумф на Сити, като Александър Дюлгеров от Пирин е повече от убедителен в прогнозата си – 3:0. Някои обаче като Тошко Неделев (Ботев Пд) и Иван Коконов (Арда) залагат на равенство през 90-те минути.

Валери Божинов пък скача на лидерите ЦСКА и  Славия с яки прогнози от любимата му Серия А. Той смята, че Милан и Рома ще си спретнат зрелищно 3:3. Познае ли, ще добави три точки в актива си. А както е известно, при познат само знак даваме една точка.

Божинката предрича и друго – Ливърпул няма да бие Уулвърхямпън, а Барса ще падне в Мадрид от Атлетико.  Дава и „хикс“ на Виляреал – Реал (Мадрид). Повече от смело, нали?!

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ В 11-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА - ТУК!