ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Валери Божинов отново показа, че нестандартните му ходове дават резултат. Този път доказателството идва от 21 кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

37-годишният бивш национал единствен от всички участници прибра актив от равенството между Челси и Евертън (2:2). Това му донесе една точка и Божинов, който е представител на столичния Септември, се изравни с представителя на ЦСКА Георги Велинов на първото място във временното класиране.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Лидерите на всички отбори от родния футболен елит бяха предвидили победа на лондонския тим и затова не прибавиха точки към актива си. Единственото изключение е Валери Божинов, който прогнозира напук на общото мнение и това се оказа успешно. Припомняме, че за познат точен резултат се присъждат 3 точки, а при познат знак – една точка.

Днес битката между участниците в Звездна лига продължава. Те участват с прогнози за мача между Байер (Леверкузен) и Байерн, както и за трите големи дербита в топ първенствата на Европа: Лацио – Рома, Интер – Ювентус и Барселона – Реал (Мадрид).

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 21-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА – ТУК!

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ В ЗВЕЗДНА ЛИГА

КЛАСИРАНЕТО ПРЕДИ 21-ИЯ КРЪГ