ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще ви върнем към груповата фаза на Шампионската лига преди две години. Тогава руски любител на залозите „слага“ 20 рубли на точен резултат на четири мача, играни на 3 ноември 2020 г. Сумарният коефициент да познае и при четирите си прогнози е 11 475 към 1.

За да се стигне до големия му удар и да прибере 229 500 рубли, руснакът преминава през доста нерви, като два пъти ВАР спасява залога му.

Първото му предвиждане е за победа на Аякс с 2:1 като гост на датския Мидтиланд. Този резултат е оформен още в 18-ата минута и предстоят доста напрегнати минути до края на мача. Гостите от Амстердам дори вкарват трето попадение, но то е отменено с намесата на ВАР.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Паралелно с това комарджията следи и развоя на останалите три мача. В единия от тях той е прогнозирал победа на Реал (Мадрид) с 3:2 над Интер, въпреки че от началото на 2020 г. „белият балет“ няма записан домакински успех с такъв резултат. Във въпросния двубой Кралския клуб повежда с 2:0. Интер обаче изравнява и дори е близо до трети гол. Вместо това мадридчани реализират третото си попадение в 80-ата минута и така втори от точните резултати се сбъдва.

Третата прогноза изглежда логична – Манчестър Сити да спечели като домакин на Олимпиакос с 3:0. Десет минути преди края обаче „гражданите“ водят само с 1:0. Необходимите два гола падат в 89-ата и 90-ата минути.

Най-драматичен е развоят на четвъртия мач от фиша, според който Челси трябва да вкара три безответни гола на френския Рен. Още в десетата минута германският съдия Феликс Цвайер дава дузпа за „сините“, която е превърната в гол от германския му сънародник Тимо Вернер.

В 39-ата минута Тами Ейбрахам се разписва за 2:0 и дава надежди на руснака, но след намесата на ВАР попадението е отменено. Следва обаче нов 11-метров наказателен удар за Челси, който Вернер също превръща в гол.

В 50-ата минута Ейбрахам отново праща топката във вратата на Рен, но попадението е потвърдено едва след намесата на ВАР. Това е резултатът, който е достатъчен, за да превърне 20 кинта в 229 500. Драмата обаче не свършва. Челси пропуска две чисти положения, а гостите успяват да вкарат гол, който обаче е отменен от съдията Цвайер.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!