ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Гръмкият старт на Лионел Меси в Интер Маями е напът да превърне един американски любител на залозите в притежател на солидна сума. Когато аржентинецът подписва с „чаплите“, Брад залага 50 паунда на две футболни събития, свързани със седемкратния носител на „Златната топка“.

При първото от тях той предвижда, че Меси ще стане голмайстор на шампионата на МЛС. Към момента на залога коефициентът е 40 към 1. След като 36-годишната футболна звезда вкара седем гола в първите си четири мача за Интер Маями в купата на Лигите, ставката е паднала до 5 към 1. За момента лидер в голмайсторската класация на МЛС е Хани Мухтар от Нешвил с 13 попадения от 24 мача, Меси все още не е дебютирал в шампионата.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Другият залог, направен от Брад, е свързан с победителя от купата на Лигите. Според него именно Интер Маями ще спечели трофея. Той е направил своята ставка при коефициент 10 към 1, а „чаплите“ вече са на четвъртфинал на турнира.

Дори и при наличието на Меси и неговия силен старт в тима от Маями, това е изключително амбициозно предположение от страна на американския футболен фен. Ако двете негови предвиждания се случат, той ще вземе чиста печалба в размер на 22 500 паунда.

Брад вече е получил оферта от букмейкърската компания, която спешно е проявила интерес да откупи неговия фиш. Предложената сума е в размер на 605,79 паунда.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!