ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Капитанът на Спартак (Варна) Янчо Андреев се показа като изключително голям познавач на дербитата във футбола. 32-годишният флангови футболист на „соколите“ спечели втория кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

Андреев успя да даде абсолютно точни прогнози за крайния изход на двата големи мача, играни в неделя късно вечерта. Той правилно предвиди, че Наполи ще победи Милан с 2:1, а със същия резултат Реал (Мадрид) ще вземе градското дерби с Атлетико. Янчо записа цели 8 точки от втория кръг - 6 от тях са заради познатите точни резултати на споменатите мачове. 

От играните в неделя двубои, които лидерите на отборите от родното първенство прогнозираха, имаше още познати точни резултати. Андреев обаче е единственият, уцелил с точност крайните резултати на две срещи.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Димитър Илиев (Локомотив Пловдив), Красимир Милошев (Локомотив София) и Красимир Костов (Ботев Враца) правилно предположиха, че Марсилия и Рен ще завършат при резултат 1:1. Петър Занев от Пирин също като Янчо Андреев позна, че Наполи ще победи Милан с 2:1.

Капитанът на Славия Галин Иванов потвърди реномето си на познавач и за втора поредна седмица дава вярна прогноза с точен резултат от Европа. Той позна, че Реал (Мадрид) ще победи Атлетико с 2:1. Същото сториха и други играчи от българското първенство – Васко Панайотов (Черно море), Николай Михайлов (Левски), Даниел Наумов (ЦСКА 1948) и Иван Коконов (Арда).

Резултатът от очакваното сражение на прогнози между Николай Михайлов и Валери Божинов и тази седмица завърши с победа за вратаря на Левски. Михайлов спечели дуела с 5:2, благодарение на познатия точен резултат на мадридското дерби. Той предвиди и победите на Тотнъм и Борусия (Дортмунд), съответно срещу Лестър и Шалке 04, но само като точен знак, а не и като резултат. Божинов също даде успехи за „шпорите“ и „жълто-черните“, с което спечели две точки.

За втора поредна седмица няма капитан на отбор от българското първенство, който да не е спечелил поне една точка от играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. Битката в генералното класиране и изключително оспорвана, тъй като първите 11 в подреждането са разделени от 3 точки.

Какви точно бяха прогнозите на лидерите на отборите от родното първенство и какво е класирането до момента, може да видите ТУК - в играта Звездна лига на страницата ни Букмейкър.