ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Популярният актьор и шоумен Влади Въргала поведе с точка на новия си съперник в играта Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която популярни личности прогнозират мачове от родния футболен елит. Владислав Карамфилов, който елиминира диджей Теди Джорджо, започна битката си срещу президента на българската федерация по ръгби Атанас Зафиров в 15-ия кръг.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Въргала правилно предвиди, че Ботев и Локомотив ще завършат наравно в дербито на Пловдив. Актьорът посочи 1:1, което му носи една точка, тъй като срещата на стадион "Христо Ботев" снощи завърши при нулево равенство. Зафиров пък очакваше победа на "смърфовете" с 2:1 и остана без точков актив от този мач.

Съперничеството им ще е продължително - чак до вторник, когато ще се изиграят двубоите Черно море - Арда и ЦСКА 1948 - Левски. 

Припомняме, че в забавната ни игра Еfbet Лига популярни лица от българския обществен живот се състезават един срещу друг на елиминационен принцип, прогнозирайки мачове от родния футболен елит. Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада. За познат точен резултат се присъждат 3 точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава 1 точка.

Вижте прогнозите на Влади Въргала и Атанас Зафиров от 15-ия кръг ТУК!