ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Представителят на Спартак (Варна) Иван Дичевски е големият победител в първия сезон на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. Той завърши на първо място в крайното класиране, финиширайки със 117 точки.

22-годишният страж на „соколите“ направи изключително силно представяне през пролетта, след като замени преминалия през зимата в Добруджа Янчо Андреев.

Дичевски пое щафетата от Андреев, когато Спартак (Варна) заемаше пето място в класирането, изоставайки на седем точки от тогавашния лидер ЦСКА. Силното представяне на вратаря в крайна сметка го изведе на първото място със 117 точки, на четири пред втория Арда. Представителят на „армейците“ Георги Велинов финишира със 18 точки, колкото имат четвъртият Димитър Илиев от Локомотив (Пловдив) и Галин Иванов от Славия.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Голямата изненада в последния 31 кръг се оказа Иван Коконов от Арда, който от четвърто място се изкачи до второ. Ключова роля за това изиграха успешните прогнози на 31-годишното крило, който взе точки за четири от петте мача, познавайки два точни резултата и два знака. Той прогнозира правилно победата на Рома с 2:1 над Специя и равенството 1:1 между Бетис и Валенсия. Освен това позна, че Интер ще надвие Торино и Манчестър Сити ще спечели финала за ФА Къп срещу Манчестър Юнайтед.

С 31 кръг приключи първият сезон на играта Звездна лига. Вторият сезон ще стартира през лятото, когато бъдат подновени най-силните национални първенства в Европа.

Как участниците прогнозираха мачовете от 31-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ НА ПЪРВИ СЕЗОН НА ИГРАТА ЗВЕЗДНА ЛИГА