ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов за пореден път се показа като голям майстор на прогнозите на футболни мачове. Джони единствен от участниците в 14 кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ позна, че ще има равенство между Манчестър Сити и Тотнъм (3:3).

Асовете на отборите в родния футболен елит всички бяха дали предпочитанията си за успех на „гражданите“. Бившият национал и футболист №1 на България за 1981 г. успешно надуши, че тимът на Пеп Гуардиола ще допусне изненада и няма да успее да се наложи над „шпорите“. Затова Георги Велинов прибави една точка в актива си.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Трима участници взеха по три точки заради равенството в дербито на кръга в Бундеслигата между лидера в класирането Байер (Леверкузен) и Борусия (Дортмунд). Точният резултат 1:1 беше прогнозиран от Даниел Генов (Ботев Враца), Васил Василев (Берое) и Крум Стоянов (Етър).

Победата на Интер като гост на Наполи (3:0) също се оказа трудна за прогнозиране за асовете на отборите от родния елит. Само петима от тях успяха да предвидят успех на „нерадзурите“, като най-близо до крайния резултат със своите прогнози бяха Янис Карабельов (Ботев Пловдив) и Крум Стоянов (Етър).

Вижте какви бяха прогнозите на участниците за 14 кръг на Звездна лига – ТУК

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ИГРАТА