ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Този път се върнем на световното първенство по футбол през 2014 г., когато уругвайската футболна звезда Луис Суарес донесе сериозни пригоди на 167 човека.

По време на Мондиал 2014, който се проведе в Бразилия, норвежки букмейкър даде на своите клиенти възможността да заложат на вероятността Суарес да ухапе някой от противниците на своя тим по време на шампионата. Коефициентът беше 175 към 1.

Оказва се, че 167 човека са се възползвали от този шанс. Един от тях е известният норвежки покер играч Томас Сиверсен (на снимката вдясно). Самият той се похвали, че е спечелил 5600 крони (около (916 долара) срещу залог 32 крони (5,25 долара).

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Трябва да се отбележи, че подобен залог е считан за логичен поради факта, че Луис Суарес си беше спечелил прякора Канибала, тъй като преди световното първенство в Бразилия беше ухапал вече двама противници на терена.

Именно това се случи по време на мача от Мондиал 2014 между Уругвай и Италия, в който нападателят захапа италианския защитник Джорджо Киелини за лявото рамо.

Андреас Бардун, мениджър на букмейкъра „Бетссон“, където Сиверсон е направил своя залог, признава, че 167 човека са спечелили различни суми заради действията на уругвайския нападател срещу Киелини.

Най-голямата спечелена сума е била в размер на 3300 долара. Бардун уточни, че не може да разкрие имената на печелившите заради фирмата политика за запазване на анонимността на клиентите.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК