ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Невероятните два милиарда долара се очаква да бъдат заложени от американци по време на Световното първенство по футбол в Катар, което започва тази неделя. 

Според проучване на Американска асоциация за залози над 20 милиона пълнолетни американци чакат началото на Мондиала.

Националният отбор по футбол на САЩ се завръща на световната сцена за първи път от 2014 година, което още повече повишава ентусиазма сред местните фенове.

От Американска асоциация за залози подчертават, че над 80% от запитаните са отговорили, че за тях е изключително важно да залагат при законни и легални букмейкъри.

1500 x 50 лв. всеки ден до края на Световното първенство по футбол 

"Световното първенство ще предложи куп възможности за залагания и ще превърне събитието в най-масовото от гледна точка на активността на букмейкърите", коментират от Асоциацията.

Всеки четвърти е готов да заложи за световна титла на САЩ (24%), докато останалите фаворити - Бразилия, Аржентина и Германия получават съответно 19%, 17% и 10%.

Изследването показва още, че всеки американец е склонен да отдели до 200 $ за залози. Половината от запитаните - около 10 милиона души смятат да направят онлайн (48%), докато 20% ще посетят букмейкърски пункт.

Всеки трети от анкетираните е изразил готовност да залага на всеки мач от турнира.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК