ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Голяма интрига се завърза между актьора Кристиян Милатинов и телевизионната водеща Карина Караньотова в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

Двамата бяха сполетяни от голям карък и в събота не прибавиха точки към актива си в петия кръг играта. Никой измежду тях не предвиди, че Хебър ще запише домакински успех над Ботев (Пловдив), а Славия ще загуби в София от Черно море.

Така резултатът в битката между двамата продължава да е 3:1 за Карина Караньотова. Водещата от БНТ в петък с точност прогнозира победата на Локомотив (Пловдив) с 1:0 над Пирин. Това ѝ донесе три точки, докато Милатинов взе само една, тъй като също беше предвидил успех на „смърфовете“, но с друг резултат.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Всичко в спора между двамата ще се реши тази вечер. Те са дали своите прогнози за мачовете Левски – Ботев (Враца) и Лудогорец – ЦСКА. И двамата са единодушни, че „сините“ ще спечелят срещу врачани, но предвижданията им за дербито в Разград се различават.

Припомняме, че в играта еfbet Лига популярни лица от българския обществен живот се състезават един срещу друг на елиминационен принцип в прогнози на мачове от родния футболен елит. Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада. За познат точен резултат се присъждат три точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава една точка.

Как точно Крис и Карина прогнозираха мачовете от петия кръг на играта ефбет Лига - ТУК! 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!