ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вратарят на Хебър Петър Дебърлиев се доближи само на 2 точки от върха в Звездната лига на Букмейкър БЛИЦ. В едно от съботните дербита от програмата на 13-ия кръг на играта ни с прогнози той се представи отлично, познавайки точен резулат. Дебърлиев правилно предвиди равенството 1:1 между Манчестър Сити и Ливърпул. 

Само той и Красимир Милошев познаха точния резултат на дербито във Висшата лига. Дебърлиев събра 60 точки и диша във врата на лидера Янис Карабельов (Ботев Пд), който е с 62 т.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Само още един представител на клубовете в Efbet Лига измъкна точка от познатото равенство между "гражданите" и "мърсисайдци". Халфът на Лудогорец Тодор Неделев беше прогнозирал 2:2 и за улучения знак добавя 1 точка към актива си.

В другата съботна среща, която участниците в Звездната лига прогнозираха, никой не позна точния резултат - Борусия (Дортмунд) - Борусия (Мьонхенгладбах) (4:2). Всички без Илиян Стефанов и Бирсент Карагарен взеха по 1 точка за това, че бяха посочили победа на "жълто-черните", но с друг резултат, различен от получилия се.

Кръгът в Звездната лига на Букмейкър БЛИЦ приключва днес с мачовете Реал Сосиедад - Севиля и Ювентус - Интер.

Прогнозите от 13-ия кръг – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ЗВЕЗДНА ЛИГА КЪМ МОМЕНТА: