ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Троен възел с участието на Левски, Арда и Крумовград се завърза след съботните мачове от 28 кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

Трите отбора вече са с изравнен брой точки в битката за второто място. Те имат по 116 и изостанат на девет зад лидера Ботев (Пловдив).

Представителят на Арда Иван Коконов вчера спечели четири точки, тъй като позна точния резултат от победата на Интер над Болоня (1:0), а освен това правилно предвиди, че Манчестър Юнайнед ще победи Евертън (2:0).

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Претърпелият вчера операция на коляното Илиян Стефанов от Левски и в двата случая взе по една точка за познат знак. Алекс Колев от Крумовград, който днес няма да играе срещу „сините“ заради наказание, правилно предвиди успеха на Интер, но прогнозата му за равенство между „червените дяволи“ и „карамелите“ не се оправда.

Коконов беше единственият участник, познал точния резултат за успеха на Интер. Крайният изход от двубоя между Манчестър Юнайтед и Евертън беше правилно прогнозиран от трима участници. Димитър Илиев (Локомотив Пловдив), Янис Карабельов (Ботев Пловдив) и Васил Панайотов (Черно море).

Днес играта в Звездна лига продължава с още два мача от програмата. В 17:45 часа е дербито на върха на класирането във Висшата лига между Ливърпул и Манчестър сити. От 20:30 часа лидерът в Бундеслигата Байер (Леверкузен) приема Волфсбург в опит да запази баланса си без загуба от началото на сезона.

Вижте всички прогнози от 28-ия кръг на Звездна лига – ТУК

КЛАСИРАНЕТО ПРЕДИ НЕДЕЛНИТЕ ДЕРБИТА: