ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Известният певец Здравко от Ритон изненада България и успя да шокира своята дуетна и семейна половинка Катето. С изненадващ ход той успя да я елиминира от играта на БЛИЦ Букмейкър – Ефбет лига.

През последните дни двамата мериха сили в даване на прогнози за точни резултати от дербитата в родното футболно първенство. Двамата изпълнители от дует „Ритон“ бяха равни в своите предвиждания до последния мач от 13 кръг на шампионата.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

В голямото дерби между Лудогорец и ЦСКА Здравко, който и известен фен на „армейците“, изненадващо заложи за загуба на любимия си отбор с 0:3 и това му донесе една точка. Както е известно, „червените“ отстъпиха с 1:2 в Разград. Така певецът шокира Катето и я детронира  в играта, където пък тя преди седмица елиминира известния продуцент Андрей Арнаудов.

Катето и Здравко взеха по една точка от прогнозираната победа на Левски над Ботев (Пловдив), но след това удариха греди с предвижданията си за мачовете Ботев (Враца) – Арда и ЦСКА 1948 – Черно море. Вчера обаче стартираха ударно, уцелвайки с точност победата на Локомотив (Пловдив) с 2:0 като гост на Спартак (Варна). Така всичко се реши в последния мач между Лудогорец и ЦСКА, където Катето заложи на равенство, а Здравко на загуба на любимия си отбор.

Припомняме, че при познат точен резултат се дават 3 точки, а при познат само знак – 1 точка. Забавната игра Ефбет лига е на елиминационен принцип – победителят продължава напред, а загубилият отпада. Накрая, който има най-много точки и най-много поредни победи, ще бъде №1 на сезона.

Вижте какви бяха прогнозите на Катето и Зравко в четвъртия кръг на играта Ефбет лига – ТУК!