ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще ви разкажем за случай от последните дни и свързан с провелите се конни надбягвания на хиподрума „Royal Ascot“.

Мелани Бърнс, която е от Ливърпул, но живее в Северна Ирландия, печели 38 000 паунда, което е втората най-голяма печалба изплащана заради гонките на „Royal Ascot“.

Интересното е, че тя никога не е залагала пари на каквито и да е било събития при букмейкърите. Дори и голямата ѝ печалба е благодарение на възможност за безплатен залог.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Преди няколко месеца тя си отваря сметка при букмейкъра „Tote“, специализиран в конните надбягвания. Тя започва да се възползва от предлаганите всяка събота безплатни промоции. При тях тя трябва да познае поне един кон, завършил сред първите шест в някоя от гонките.

Преди големия си удар тя никога не е печелила от тези възможности. Затова решава, че този път ще се довери само на коне, които имат злато в името си (на английски - Gold). Затова залага на Golden Mind (Златен разум) и Streets of Gold (Златни улици), които завършват съответно трети в първите две гонки.

След това спира избора си на Lion of War (Лъвът на войната), а причината за това е, че има котка за домашен любимец. Lion of War завършва пети и заедно с предишните успешни прогнози носи на Мелани близо 40 000 паунда. Така британката грабна златния си шанс и при прибра лъвски пай.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!