ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще върнем лентата от декември 2020 година, когато случаят е меко казано стряскащ… 

Цитираме индийското издание „Дейли Гардиън“, в което пише следното:

„Мъж от квартал Бхагалпур в Бихар заложи жена си и я загуби по време на хазарт. След това той я принудил да прави секс с неговите приятели комарджии и я залял с киселина, когато тя отказала да продължи сексуалните си отношения,  разкри служител на полицията пред изданието.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

30-годишната жертва отказала да има сексуални отношения с други мъже, което вбесило съпруга й, който я залял с киселина.

Раджеш Кумар Джа, шеф на полицейския участък, каза, че обвиняемият съпруг Сону Хариджан е бил арестуван.

„Тъй като случаят е изключително чувствителен, няма да излизат никакви подробности. В ход е допълнително разследване и други обвиняеми също ще бъдат арестувани, ако се установи, че са замесени в този случай“, каза Джа.

В показания до полицията обвиняемият каза, че е загубил облога и според ангажимента жертвата трябвало да бъде предадена на спечелилите облога за един месец, но жертвата отказала да отиде с тях.

„Проучваме показанията на жертвата и сме арестували обвиняемия. Той призна, че е загубил жена си в залог на хазарт и също така я е принудил да има сексуални отношения с неговите приятели комарджии“, каза Джа.

Тъй като жертвата е получила изгаряния, свекърите й са я държали в плен в къща в Мозахидпур, за да скрият инцидента. Оказаха й първична медицинска помощ.

Инцидентът се разбра в неделя, когато жената успя да избяга от къщата на свекъра си и стигна до резиденцията на баща си в Лодипур и разказа за своето изпитание. Родителите й незабавно я завели в полицейското управление в Лодипур, където полицията помолила жертвата да отиде в полицейското управление в Мозахидпур“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК