ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Предстоят мачовете от петия кръг на играта на БЛИЦ Букмейкър Звездна лига, в която капитаните или други представители на отборите от Efbet Лига прогнозират дербита от най-силните европейски първенства.

Припомняме, че всяка седмица всички от тях се опитва да познае на точен резултат пет мача от Западна Европа (за да няма конфликт на интереси). При точна прогноза получават 3 точки, а само при познат знак – 1 точка.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

След силното представяне на Божинов в последните дни звездата изскочи на една от първите три позиции, след като беше в дъното на подреждането. Представителят на Септември (София) се захапа здраво с Васил Панайотов (Черно море) и Галин Иванов (Славия). Тримата имат по 13 точки, а плътно до тях с по 12 са Петър Занев (Пирин) и Янчо Андреев (Спартак Варна).

Този кръг представителите на отборите от Efbet Лига имат доста трудна задача, като трябва да прогнозират очакваните с огромен интерес дербита Реал (Мадрид) - Барселона, Ливърпул - Манчестър Сити и Торино - Ювентус.  

И докато голяма част от участниците смятат, че "бианконерите" няма да имат проблеми в градския сблъсък, Панайотов посочва победа за "биковете".

Божинов пък прогнозира голово шоу на "Анфийлд" и Манчестър Сити да надвие Ливърпул с 3:2. Повечето от участниците в играта Звездна лига отписват шансовете на мърсисайдци в мача.

КОИ СА МАЧОВЕТЕ И КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ В ПЕТИЯ КРЪГ на Звездна лига - ТУК!