ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Една от звездите на Левски Илиян Стефанов се прояви като познавач на германската Бундеслига, на която явно обръща сериозно внимание покрай мачовете на „сините“ срещу Айнтрахт (Франкфурт) в Лигата на конференциите. Преди реванша срещу „орлите“ в четвъртък 24-годишният национал се оказа един от малцината участници в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, спечелели от победата на Байер (Леверкузен) като гост на Борусия (Мьонхенгладбах).

„Аспирините“ в първия кръг надвиха единия от претендентите за титлата РазенБалшпорт (Лайпциг), а вчера спечелиха с класическото 3:0 при визитата си на „жребчетата“. Стефанов беше предвидил успех на гостите с 1:0 и заради това добави една точка в актива си. Още двама от участниците в играта Звездна лига познаха победата на Байер (Леверкузен). Това са представителите на Ботев (Пловдив) и Черно море – Янис Карабельов и Васил Панайотов.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

От другия съботен мач в програмата на 3 кръг на играта почти всички прибавиха по една точка в актива си заради победата на Милан с 4:1 над Торино. Никой не позна точния резултат. Единственият, който предприе риск и прогнозира равенство между „росонерите“ и „биковете“, беше лидерът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев.

Третият кръг завършва тази вечер. Участниците са дали своите предвиждания за мачовете Нюкасъл – Ливърпул и Ница – Лион.

Припомняме, че в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ представители на всички 16 участници на родната efbet Лига прогнозират изхода на мачове от Топ 5 първенствата на Европа. За познат точен резултат се присъждат 3 точки, а уцелен знак носи една точка.

Всички прогнози в третия кръг от сезон 2 на Звезда лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК! 

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА