ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Английският национал Джуд Белингам, за когото през това лято Реал (Мадрид) плати 103 милиона евро на Борусия (Дортмунд), зарадва участниците в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. 20-годишният халф вкара единствения гол за Кралския клуб при победата с 1:0 като гост на Селта.

Асовете на родните отбори, участващи в играта, бяха прогнозирали успех за „белия балет“ в двубоя от третия кръг на Ла Лига, но трябваше да чакат до самия край, за да прибавят точки в актива си. Белингам се разписа в 81-ата минута и развали 100-годишната от основаването на Селта. Така всеки един от участниците прибави по една точка в актива си.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Играта от третия кръг на Звездна лига продължава днес с мачовете Борусия (Мьонхенгладбах) – Байер (Леверкузен) и Милан – Торино. За неделя те са дали предвижданията си за крайните изходи от Нюкасъл – Ливърпул и Ница – Лион.

Припомняме, че в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ представители на всички 16 участници на родната efbet Лига прогнозират изхода на мачове от Топ 5 първенствата на Европа. За познат точен резултат се присъждат 3 точки, а уцелен знак носи една точка.

Всички прогнози в третия кръг от сезон 2 на Звезда лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК! 

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА