ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Част от големите звезди на българското футболно първенство изненадаха с прогнозите си за играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

Две от най-ярките имена и дългогодишни съотборници на клубно и национално ниво предприеха нестандартен ход и предвидиха, че убедителният лидер в Примера дивисион Барселона няма да спечели в градското дерби с Еспаньол. Според капитана на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев и крилото на ЦСКА 1948 Бирсент Карагерен двубоят ще завърши при резултат 1:1.

Абсолютно всички участници в играта единодушно отписаха шансовете през уикенда на два отбора. Според тях Уулвърхемптън и Борусия (Мьонхенгладбах). Подобна е ситуацията и с Евертън, на който единствено лидерът на Черно море Васил Панайотов възлага някакви надежди срещу Манчестър Сити.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

В Звездната лига представители на клубовете от родния футболен елит мерят сили, посочвайки точни резултати на дербита от топ първенствата на Европа.

През тази седмица те прогнозираха мачовете Манчестър Юнайтед – Уулвърхемптън, Борусия (Дортмунд) – Борусия (Мьонхенгладбах), Евертън – Манчестър Сити, Фиорентина – Удинезе и Еспаньол – Барселона.

Припомняме, че за познат точен резултат се присъждат три точки за общото класиране. Уцелен знак от дадена среща носи по една точка.

 Вижте прогнозите на участниците в 28-ия кръг на Звездна лига – ТУК! 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

КЛАСИРАНЕ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА ПРЕДИ 28 КРЪГ