Ботев (Враца) представи бразилски футболист - Матеус Казини.

"Повече от месец треньорът Даниел Моралес продължи търсенето на плеймейкър, който да подсили тима в офанзивен план. Днес във Враца пристигна креативният халф от Бразилия Матеус Казини. Той е на 25 години и подписа двугодишен договор с Ботев (Враца)", съобщиха от клуба.

На 19 години Матеус е продаден от Коринтианс в италианския Палермо за 1,5 млн. евро. В Италия младежът прави фурор в Примаверата и веднага е пратен под наем в елита на Хърватия. След това играе в по-ниските дивизии на Италия, Португалия и Франция, както и за бразилския Сантос.

"Очакванията към бразилеца са високи, като със сигурност неговото присъствие ще увеличи конкуренцията сред атакуващите ни футболисти. Освен типичен номер 10, Матеус може да играе и по двете крила. Той вярва, че именно от Враца ще направи своя истински пробив в европейския футбол", отбелязват още врачани в страницата си във "Фейсбук".

Efbet Лига - сезон 2021/2022

 

Повече от месец Дани Моралес продължи търсенето на плеймейкър, който да подсили тима в офанзивен план. Днес във Враца...

Публикувахте от Botev Vratza в Петък, 13 август 2021 г.