Централният защитник Мартин Кавдански се завърна в Ботев (Враца) и се очертава да бъде основна част от защитната формация на Росен Кирилов. 35-годишният бранител даде интервю за клубния сайт. 

„Щастлив съм, че съм тук. Винаги съм се чувствал като у дома. Изпълняваме плана на треньорското ръководство и се движим добре. За мен резултатите в контролите не са от голямо значение, защото шампионатните мачове са различни. Когато побеждаваш в приятелските мачове, ти дава допълнително самочувствие“, каза Кавдански.

„Мисля, че отборът ще е по-силен от предишния сезон. Видяхте, че няколко човека, бивши играчи, се върнахме. С още няколко нови попълнения ще изглеждаме по различен начин. За мен група с 16 отбора е позитивно, но тепърва ще разберем. Реално мисля, че може да гоним 8-10 място. Много е важно в един шампионат как започваш и постепенно да набираш скорост. Надявам се да тръгнем позитивно“, заяви още бранителят.

„За първи път работя с Росен Кирилов, но имам наблюдение от работата в другите отбори. Доволен съм, че ще работя с него, защото имам какво да науча. На феновете на Ботев искам да кажа само едно – да са здрави и да подкрепят отбора, както винаги са го правили“, завърши Кавдански.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022

 

Мартин Кавдански се завърна в Ботев Той даде специално интервю за феновете на отбора Подробности тук: bit.ly/3nw8Y9j С Ботевска воля, с Ботевски дух️ #БотевВраца

Публикувахте от Botev Vratza в Петък, 1 юли 2022 г.