Треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез говори след поражението от Спартак (Варна) с 0:1 в срещата от шестия кръг на Еfbet Лига. 

"Честитя победата на Александър Томаш и Спартак (Варна). Не победихме, защото не вкарахме гол. Спартак се възползва от ситуацията и си отбеляза попадението. Трябва да вкарваш ситуациите, които създаваш“, каза Керкез.

"Това е футболът. Спартак е добър отбор, който играе добре от началото на сезона. През първото полувреме бяхме 50/50, а през второто имахме своите шансовете, но не ги реализирахме. Правим грешки, трябва да ги анализираме и да си вдигнем главите“, каза още той.

„Нормално е да сме изнервени, когато не сме достатъчно концентрирани и като не можем да си реализираме ситуациите. В такива мачове един гол решава крайния изход. Спартак наистина е на високо ниво. Трябва да работим много по-здраво“, коментира още треньорът на Ботев.

„Чакаме да се финализира трансфера на Мартин Секулич (б.р. - в руския Урал). Само ако получим много добра оферта за наш играч, бихме го пуснали“, обясни Керкез, попитан за евентуални изходящи трансфери.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025