ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Кметът на Пловдив Здравко Димитров говори на пресконференция във връзка с откриването на стадион "Христо Ботев". На брифинга бяха още собственикът на фирмата, която отговаря за строителството на "Колежа" - Илиян Филипов, както и прокуристът на "жълто-черните" Асен Караславов.

Здравко Димитров обяви, че стадион "Христо Ботев" ще приеме мачове на националния отбор по футбол.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Дългоочакван ден за Пловдив, не само за нашата „жълта“ общественост. Беше започнат стадионът, беше замразен. Искам да изразя благодарността към господин Бойко Борисов, който осигури първото финансиране. Искам да благодаря и на Илиян Филипов, на зам.-кмета, справихме се. Няма друго такова съоръжение в държавата. Стадионът е хубав, стадионът е наш. Нека има успехи. Клубът се върна на своето родно място. Нека невероятните мигове да продължат и нашата спортна общественост да получи каквото заслужава“, каза кметът Здравко Димитров. 

"Пловдив е най-спортният град. Откриваме стадиона на 29 април с домакинството на Левски. Пожелавам успехи на клуба, на националния отбор, защото съм сигурен, че ще има мачове на националния отбор тук", продължи Зико. 

"Много е важно да си го пазим. Всичко е перфектно до последния детайл. Срокът беше много кратък. Имаше ковид, войната в Украйна, това спря доставки, имаше катаклизми, които преодоляхме. Имаше вътрешна съпротива. Когато спряха оперативките в един хотел наблизо, нещата бързо потръгнаха", коментира още кметът на Пловдив. 

 

️ Пресконференция за откриването на стадион "Христо Ботев"

Пресконференция за откриването на стадион "Христо Ботев"

Публикувахте от Botev Plovdiv в Четвъртък, 20 април 2023 г.


Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023