ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Фенове на Ботев (Пловдив) се събраха пред клубната база в Коматево във вторник вечер, за да потърсят сметка от ръководството за сензационния трансфер на Тодор Неделев в Лудогорец. Пред привържениците излезе изпълнителният директор Герман Чистяков и обясни, че е постъпила оферта вчера и след разговори с футболиста, се е стигнало до преговорите. 

"Опциите бяха три. Едната беше да изчакаме лятото, когато изтича договорът му и след това да решим. Втората беше да се предоговорят условията и да се подпише нов контракт, а третата - трансфер в Лудогорец. В крайна сметка решението беше на самия играч. Всички решения за трансфери в клуба се взимат от собственика Антон Зингаревич", oбясни Чистяков пред феновете.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Малко по-късно дойде и Тодор Неделев, който потвърди, че са му били предложени три възможности. "Бяха ми предложени три опции. До момента никой от клуба не се беше свързал с мен за подновяване на договора. Говорих със Зингаревич и на няколко пъти го питах дали иска да остана в клуба и дали имат нужда от мен. Той ми каза, че аз решавам, но не ми потвърди, че имат нужда от мен. Не исках да си тръгвам, но така се случиха нещата. Продадоха ме за обидно малко пари", каза Неделев пред събралите се фенове и след това се разплака. 
 
С Тошко беше и неговият агент Иван Чворович, който призна, че Лудогорец са се свързали с него преди два дни и са заявили, че имат огромно желание да го привлекат. След това бившият вратар на "жълто-черните" се е обърнал към съветника на собственика Зингаревич - Азрудин Валентич, който е дал съгласие и преговорите между страните са били задвижени.

При тези думи феновете награбиха Герман Чистяков, който с наведена глава каза, че офертата наистина е била за 150 000 евро, но не даде смислен отговор защо е била приета.

Запалянковците изляха най-много обиди към стратегическият консултат Валентич, който не се появи при тях.

"Тодор носеше тренировъчен екип на Ботев, когато отиде да подпише договора с Лудогорец. Така ви става ясно какво означава Ботев за него", каза Чворович.

Феновете в Коматево скандираха името на Тодор Неделев, изпратиха го с аплодисменти и му пожелаха един ден да се завърне на стадион "Христо Ботев". 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК