ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Стефан Стоянов ще води представителния отбор на Ботев (Пловдив) в оставащите три мача от първенството, съобщиха "жълто-черните" в официалния си сайт.

44-годишният треньор, който заменя Бруно Балтазар, днес проведе първа тренировка начело на "канарчетата", добавиха от клуба.

В щаба на Стоянов ще бъдат Борислав Караматев (помощник-треньор), Дилян Илиев (треньор на вратарите), Тодор Георгиев (кондиционен треньор) и Илиян Геренски (анализатор).

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Това ще е втори престой на Стоянов като старши треньор на "жълто-черните". Той пое мъжкия отбор на Ботев през зимата на 2020 година, като под негово ръководство "канарчетата" изиграха два мача - гостувания на Берое и Лудогорец.

Стоянов е петият треньор, който води "жълто-черните" този сезон след Азрудин Валентич, Артур Ованесян - също временен наставник, Желко Копич и Бруно Балтазар, който си тръгна преди два дни - след загубата с 1:2 от Арда в Кърджали.

Както е известно, фаворит за постоянен наставник на Ботев е Станислав Генчев, който се очаква да се раздели с Локомотив (София) след края на сезона и да се отправи към Пловдив.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!