Капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев обяви, че е близо до завръщането си в игра. Той присъства на пресконференцията по представянето на новия треньор на "канарчетата" Бруно Балтазар и разкри, че трябва да мине последен преглед при неврохирург, преди да се появи в игра в първата контрола на тима си. 

"Стартирахме добре новия полусезон, аз се чувствам добре, отборът също, тренираме интензивно. Подготвяме се на 100%. В петък имаме една контрола, а в неделя пътуваме за лагера, където се надявам да се подготвим добре. Имаме три контроли със силни противници. Участвам в тренировките още от миналия полусезон, според мен можех да изиграя един мач, но не искахме да рискуваме.

Предстои ми само още една проверка при неврохирург. Надявам се всичко да е наред и да започна да помагам на отбора. Надявам се още в първата контрола да играя. Аз се чувствам добре, тренирам си нормално с отбора.

Всичко е супер. Правим много интензивни тренировки. Впечатлен съм от треньора и помощниците му и се надявам дълго време да работим с тях", каза Неделев. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023