Треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Копич остана много разочарован след загубата с 0:1 от ЦСКА. Наставникът на "канарчетата" изрази мнение, че "червените" са стигнали до трите точки с единственото си положение за всичките 90 минути - дузпата, която Дюкенс Назон реализира.

"Доволен съм от това, което показахме през по-голямата част на мача, както и от качеството, което демонстрирахме, особено първото полувреме. Имахме отлични възможности да поведем, докато ЦСКА не създаде нищо като положение пред нашата врата", коментира Копич. 

"Дузпата си беше наша грешка и оттам насетне загубихме. Трудно е да приема загубата, защото заслужавахме повече от този мач. Продължаваме да работим. Липсваше ни ефективността пред вратата на противника. Показахме добра концентрация в отбрана. Трябваше да реализираме създадените положения. Те имаха една ситуация и успяха да вкарат", продължи треньорът на Ботев.

"Бароан не беше тренирал много време с отбора, защото имаше проблеми с контузия. Трябват ни хора с максимален интензитет. Идеята беше да търсим тяхната скорост в празните пространства. Мисля, че се справихме добре. С всеки изминал мач ставаме по-добри. У дома сме много труден отбор за побеждаване", добави Желко Копич.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига