ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Драмите в Пловдив покрай строителството на стадион "Христо Ботев" продължават с пълна сила. Феновете на Ботев настояват кмета Здравко Димитров да замрази веднага плащанията по "Колежа", докато не бъдат изчистени всички нередности.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

В неделя на съвместна пресконференция представителите на трите обединяващи феновете на "жълто-черните" организации - Сдружение „Професионален Футболен Клуб Ботев“, „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и "Бултрас", информираха обществеността за множество смущаващи факти и обстоятелства, свързани с обществената поръчка за довършване строителството на стадион "Христо Ботев".

Сега привържениците настояват в отворено писмо за спиране на плащанията до изясняване и изчистване на всички нередности. 

Напрежението под тепетата се покачва с всеки изминал ден, като тази сутрин Пловдив осъмна със заплашителни плакати. На някои от тях пишеше "Колежа не ви е бащиния" и "Решили сме вече - Колежа или смърт!".

Цялото изявление на феновете на Ботев: 

"До

Г-н Здравко Димитров

Кмет на Община Пловдив

Уважаеми г-н Димитров,

На 22.01.2023 г. КПБП, сдружение „ПФК Ботев” и БУЛТРАС дадоха съвместна пресконференция, на която информираха обществеността за открити множество смущаващи факти и обстоятелства, свързани с обществената поръчка за довършване строителството на стадион „Христо Ботев”.

В тази връзка и предвид големия обществен интерес, както и опасността от неправомерно разходване на обществен ресурс, който впоследствие не може да бъде възстановен, Ви призоваваме незабавно да разпоредите прекратяване на всички разплащания към изпълнителя на обществената поръчка ДЗЗД „Колежа” до изясняване на всички факти и обстоятелства по случая. Очакваме да разпоредите вътрешна проверка въз основа на изнесените факти и обстоятелства, резултатите от която да обявите публично.

С уважение:

КПБП, Сдружение ПФК".

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК