Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентия коментира равенството на своя тим срещу Монтана в мач от 19-ия кръг на efbet Лига. “Канарчетата” се добраха до точката малко преди края след красиво попадение на Еспиноса. Двубоят завърши 1:1.

“Разбира се, когато губим с 1:0 до последно, съм доволен от точката, след като сме изравнили късно. Преди началото на мача обаче, ако някой ме беше попитал, нямаше да кажа, че ще съм доволен на точката.

Еспиноса не е готов физически за цял мач, затова го оставяме на пейката. Той е силен физически и го използваме в определени ситуации, когато физическата му мощ може да ни помогне. Затова днес го използвахме като втори нападател срещу дълбоката отбрана на Монтана. Той ни помогна и в защита срещу бързите контраатаки на противника", каза Валентич.

"При анализа на съперника ние разбрахме силните им страни, но днес получихме много положения след наши грешки. Подарихме им някои положения. Това го отдавам на напрежението във футболистите и че те трябваше да спечелят този мач", добави треньорът на Ботев.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството