ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Проблемите около намирането на следващ съперник за Кубрат Пулев се задълбочават. След като преди дни промоутърите на Тайсън Фюри направиха мълчалив отказ от сблъсък с българина, като не се явиха на официалното наддаване, сега и американецът Брайънт Дженингс обяви, че не смята да се бие с Кобрата.

Дженинжгс е под номер 3 в ранглистата на Международната боксова федерация, където българинът заема първо място, а втори е Фюри. За това и очакванията бяха, че след отказа на британецът именно Дженингс ще го замести на ринга.

“Хората на Пулев ни направиха изключително лошо предложение. Искат да делим 75 на 25 процента, а общата сума на двубоя е само 100 000 долара. При това трябваше да се играе в родния град на Кубрат. Това категорично не ни устройва. С подобни оферти Пулев трудно ще си намери съперник”, коментираха от лагера на Дженингс.

Заради множеството откази на елитни боксьори да се изправят срещу българина има вариант той да получи по служебен път правото да спори за пояса на Владимир Кличко. Другата опция е Денис Бойцов да изяви претенции за европейската титла на Кобрата.