Българският ММА боец Благой Иванов е получил сериозна сума за загубата си от Аугусто Сакай в неделя, когато беше порязан здравата от съдиите.

Сега обаче стана ясно и колко пари Багата е получил за участието си в UFC Fight Night 176 в Лас Вегас. Според информациите от американските медии, българинът е получил 60 000 долара.

Неговият съперник Сакай пък е взел 100 000. От тях 50 000 са за участието в мача, а останалата половина от сумата е заради записаната победа.

 1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Интересното е, че двамата бяха посечени сериозно от медицинската комисия на щата Невада. Общо 12 бойци получиха различни по продължителност забрани за участие в спортни мероприятия. Освен това всички са поставени под карантина до 21 юни.

Благой Иванов, Аугусто Сакай са отстранени до край на месеца. Тейрън Уудли и Клидсон Абреу пък са спрени от спортни мероприятия до 15 юли и без право на контакти до 30 юни.

Медицинските забрани на Спайк Карлайл и Винсент Моралес за момента са до край на месец юни, но те може да бъдат удължени до 27 ноември.