В София снощи се проведе последната за годината професионална гала вечер на престижната бойна верига Макс Файт Промоушън 52. Програмата предложи изключително оспорвани, атрактивни и класни битки в стиловете К-1, Мма, Муай тай, Бокс, Мах 1. Трима бойци на треньора Станислав Бахчеванов направиха успешен професионален дебют в престижната верига MAX FIGHT 52.

Шампиони станаха трима възпитаници на Бахчеванов: 
Моника Генова 50кг. К1
Алекс Димитров 75кг. К1
Виктор Ганчев 63,5кг. К1

"Благодаря ви, шампиони. За мен като ваш треньор най-голямата награда са вашите постижения. Гордея се с всички вас. 
 
Искам да изкажа моите искренни благодарности на президента на MAX FIGHT г-н Любен Джубрилов и главният мачмейкър Теодор Карастоянов за оказаното ни доверие да направим своя професионален дебют на елитният ринг на MAX FIGHT 52.

Благодаря на всички наши опоненти и техните треньори за оспорваните и атрактивни двубои. Всички бяха изключително добре подготвени. Благодаря на цялата съдийската бригада за професионализма.

Благодаря на нашите приятели от СК Шуменска Крепост за цялата  помощ, която ни оказаха в подготовката. Благодаря на всички спаринг партньори. Специални благодарности на Червена Чета Радецки  гр. Козлодуй и Богдан Чапкънов за оказаната ни подкрепа. 

Благодаря на всички наши приятели и фенове! Въпреки всички трудности и спънки, определям че за нас и нашия клуб СК Кикбокс и Муай Тай ЦСКА годината беше успешна, надграждаща и завършваща по блестящ начин. С настъпващите коледни и новогодишни празници искам да пожелая на всички здраве и благоденствие", коментира Станислав Бахчеванов след поредните успехи.