Ученици от 125 СУ "Боян Пенев" в София имаха вълнуващо преживяване днес. Специални гости в Часа на класа в 6 ж, 6 д, 6 е и 6 з клас бяха бившият национален селекционер по кикбокс Станислав Бахчеванов и трима от неговите малки шампиони. 

Взеха участие шампионите на България по кикбокс Михаил Генов на 14 години, Еми Данова на 15 години и Моника Генова на 17 години.

"Те направиха вълнуваща презентация за различни техники, разказаха и показаха на децата как да тренират безопасно в домашни условия и дадоха ценни напътствия за бойните спортове като цяло. А всеки един имаше възможност да се докосне до треньора и неговите шампиони, да опита някои удари и да се почувства като състезател. Толкова много момичета и момчета се престрашиха. А бурните овации накрая и блесналите очички показаха, че децата са повече от доволни.

От мое име и името на ръководството на гимназията ти благодаря приятелю за участието и отделеното време и внимание, нека ти и твоите шампиони бъдете здрави и все така успешни и нека все повече деца се занимават със спорт, а не с глупости", написа преподавателят Пламен Румпалов във "Фейсбук", публикувайки снимки.

Станислав Бахчеванов е и главен треньор на СК ЦСКА по кикбокс и муай тай, има Bahchevanov Fight Academy и води тренировки във FAST ACADEMY на бул. "Професор Цветан Лазаров" 4. 

 

КОГАТО ШАМПИОНИ СРЕЩАТ ШАМПИОНИ Днес, гост в Часа на класа на моите герои от 6 ж клас, както и пред сладурите от 6 д, 6...

Публикувахте от Plamen Rumpalov в Вторник, 25 октомври 2022 г.