Нов голям скандал се разрази между бъдещия съперник на Кубрат Пулев - Владимир Кличко и Шенън Бригс. Само преди 3 дни американецът нахлу на тренировката на украинеца и поиска да се бие с него. Сега пък Бригс влетя в ресторант, където се храни Кличко, изяде му закуската и накрая влезе в болница с шевове.

Кличко се хранеше в известния италиански ресторант „Мама Мия” в Холивуд. В този момент към него изненадващо се присъедини американецът. Бригс седна на масата и започна да говори, че ще преследва навсякъде Кличко. След това взе неговата храна и започна да яде. Украинецът се вбеси и попита "Искаш ли питие с храната", след което го заля с чаша вода.

Бригс на момента изригна, взе чашата, но тя се счупи в ръката му. В този момент и Владимир се изправи и тръгна да бие американеца. Тогава се намесиха няколко човека, които изкараха американеца извън заведението.

Бригс разряза крака си на счупено стъкло на вратата, докато напуска заведението водейки битка с охранителите. Според "Файтнюз" американецът е с няколко шева на крака и е в болница.

Странното в случая е, че за пореден път има човек с камера, който записва всичко и знае точно кога ще нахлуе Бригс и кога да снима.