На 23.07.2022 г. в Пазарджик се състоя четвъртото поредно издание на бойната гала вечер "Yong Fighters". Организаторите от С.К Спартак Мариана и Илко Аджови за пореден път се бяха погрижили за перфектната организация и брилянтното домакинство за всички участници. Двубоите бяха изключително интересни и преминаха под перфектното съдийство на едни от най-добрите рефери и съдии на България.

Публуката също беше на изключително ниво с подкрепата си за своите любимци.

Старши треньор на С.К. ЦСКА кикбокс и муай тай ЦСКА София и Бахчеванов Файт Академия - Станислав Бахчеванов, и неговият помощник в Бахчеванов Файт Академия - Станислав Андреев, изведоха на ринга Ирина Андреева, Атанас Андреев/БФА и Виктор Ганчев и Пламен Павлов ЦСКА. 

Първа на ринга излезе Ирина Андреева девойки мл.възраст 48 кг. С перфектна игра тя водеше и контролираше двубоя и заслужено победи с технически нокаут във втори рунд.
 
Атанас Андреев се завърна след почти едногодишно прекъсване. Със спокойна, точна и изключително технична игра той водеше в двубоя през цялото време и заслужено спечели победа с 3:0 съдийски гласа.

Пламен Павлов се изправи срещу първия във временната световна ранглиста на Wako Марио Аржанов С.К.Терес Пловдив. Още в самото начало на двубоя той инкасира тежка комбинация, завършила с точен ляв кик в черния дроб и нокаут.

Последният боец на Бахчеванов - Виктор Ганчев, се изправи срещу шампиона в категорията си и национал Ивайло Панов. Двамата поднесоха на публиката изключително оспорван, динамичен и красив двубой. В третия рунд рутината си каза думата и Иво Панов заслужено спечели по точки. 

"Изключително съм доволен от моите бойци, които за кой ли път показаха с боевете си че надграждат, развиват се и вървят с уверени стъпки към шампионските титли в своите категории. И е въпрос на време да се наложат и докажат като титуляри и шампиони. Адмирации и почитания към нашите противници и техните треньори, за класните боеве с които надграждаме и повишаваме своите качества и умения", коментира след поредните успехи на бойците си Станислав Бахчеванов.

Той предостави и комуникацията си с треньора на С.К.Терес Пловдив Николай Драганов, която е най-точният пример за треньорски взаимоотношения, колегиалност и висок професионализъм.