Агентът на световния шампион в тежка категория на три различни версии Антъни Джошуа - Еди Хърн, заяви, че британецът ще унищожи Кубрат Пулев на ринга. Кобрата ще се бие срещу Джошуа на 12 декември в Лондон.

„Отидох да се видя с Джошуа вчера, той изглеждаше невероятно. Той се движи много добре. Знаем, че е довел няколко нови треньори в своя лагер. Обаче Роб Маккракън все още е главен треньор. Антъни Джошуа се учи. Той удря много рязко, много бързо и много силно. Струва ми се, че ще бъде тежка битка срещу Кубрат Пулев. Но също така мисля, че той напълно ще го унищожи“, заяви Хърн пред Sky Sports.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Мисля, че ще го пречупи, ще го разфасова и ще го накаже. Не искам да му оказвам прекалено голям натиск, но наистина мисля така. AJ винаги ще бъде тих и скромен, но наистина вярвам, след като видях подобрението, което е направил, злобата в ударите му, че ще видите вълнуващо представяне от него. Всичко, което трябва да направи, е да победи Кубрат Пулев и наистина вярвам, че ще го направи в брилянтен стил и ще докаже на всички, че е най-добрият боксьор от тежка категория в света“, добави промоутърът.