Кубрат Пулев даде пресконференция преди съботния си мач в „Арена Армеец“ срещу Хюи Фюри за определяне на претендент за титлата на Антъни Джошуа. Кобрата в шеговит стил даде обяснения за физическата си форма, която в последните дни стана обект на доста коментари от страна феновете и медиите.

“Добрата ми форма в последно време сигурно се дължи на химия“, коментира в шеговит стил Кобрата

„Моята цел винаги е била да бъда в още по-добра форма от преди. Ежедневните тренировки са това, което ме довежда до състоянието, в което трябва да бъда. Формата не е само външна - тя е и техническа, физическа и психическа. Естествено, това не е бодибилдинг, трябва да побеждаваме на ринга, а не да показваме мускули. Смятам, че ще бъда успешен в събота вечерта”, обяви Пулев.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

“Никога не е правен мач от подобен тип. Организацията е на световно ниво. Хюи Фюри е много сериозен противник. Зрителите в “Арена Армеец” ще наблюдават зрелищни мачове и един хубав спектакъл. Подготвили сме се здраво, концентрирано, целенасочено и дисциплинирано. Годините, в които съм бил на световния ринг, ме доведоха до днешния ден. Ще дам всичко от себе си, за да зарадвам българската публика, защото тя е невероятна и винаги ме е подкрепяла навсякъде по света.“

„Радвам се, че играя в България. Положих много усилия, за да се случи този мач. Това е моята наслада - българите да станат съпричастни и да ме подкрепят, а аз да мога да им дам това самочувствие и тази гордост. Не смятам, че ще изиграе някаква роля залата. Рингът е еднакъв навсякъде, правилата са еднакви навсякъде и си трябва добра подготовка, а не просто зала, публика и т.н.”

“С хората, с които работим в момента, гледаме в една посока и взимаме решенията заедно. В Зауерланд си гледаха техните интереси и не се интересуваха от Кубрат Пулев от България. Играеха много зад гърба ми”, разкри Кубрат Пулев.