Звездата на българския професионален бокс Кубрат Пулев обмисля да заведе контрадело срещу Владимир Кличко. Кобрата призна това в интервю за „World boxing news”.
 
Както е известно, украинецът заведе иск срещу Пулев заради обвиненията, че Кличко употребява допинг и умишлено не се подлага на проверки. След победата си в мача срещу българския боксьор в средата на ноември, Владимир Кличко нарече Кобрата простак.
 
„Обвиненията срещу мен са абсолютно неоснователни. Той обаче ме обиди, след като ме нарече простак. Мога да заведа дело срещу него. Все още обмислям този вариант. Кличко няма основа, на която да спечели делото срещу мен“, заяви Пулев.
 
Той признава, че не очаква да получи шанс за реванш от Владимир Кличко. Българинът обаче е категоричен, че ще се бори за подобен мач. Пулев е готов да се бие срещу Тайсън Фюри или Дерек Чисора.
 
„Надявам се, че в началото на 2015 г. отново ще съм на ринга и ще се бия с Фюри или Чисора. Смятам, че всеки един от тях може да победи Кличко. Всичко е въпрос на правилна стратегия, тактика и късмет. Те направиха добър мач помежду си и са сред потенциалните ми съперници“, призна Кобрата.