Претендентът за световната титла по бокс в тежка категория Кубрат Пулев коментира вчерашния сблъсък между шампиона Владимир Кличко и Александър Поветкин в Москва. Легендарният украинец победи руснака и сега всички тръпнем в очакване кога и дали изобщо ще има мач срещу българина.
 
Пулев коментира пред "Канал 3" какво е видял и разбрал за бъдещия си съперник. Иначе още снощи Кобрата се закани да нокаутира Кличко.

"Не е важно дали победата на Кличко е красива или не. Това не е фигурно пързаляне.  Видях, че Поветкин нямаше шанс да достигне до Кличко. Целият този щаб, цялата му подготовка беше излишна. Кличко неслучайно е на върха и още веднъж го доказа. Има специфичен стил, който може и да не е красив, но е ефективен. Това не значи, че е непобедим. С добра подготовка и стратегия мога да го бия. Донякъде са ни сходни стиловете, но всеки си има оръжия - и аз и той", коментира Пулев.

"Видях се с хора от щаба на Кличко, но няма за какво да си говорим. Каквото трябва, ще стане на ринга. Там ще говоря с Кличко. Може и да знае, че го разузнавам, но това не ме интересува. Не ме е страх от него - който го е страх от мечки, не ходи в гората", добави Кобрата.