Американският боксьор Дионтей Уайлдър записа пореден нокаут в своята кариера. Той се изправи в мач реванш срещу кубинеца Луис Ортис и го нокаутира в края на седми рунд. Дотогава обаче съперникът на Бронзовия бомбардир доминираше и печелеше всеки рунд в картите на съдиите.

Но... Десен в челото и край на мача! 

"С един единствен удар уби душата и духа му", бе краткият коментар на специалистите.

"Другите трябва да са концентирани цял мач, а аз само 2 секунди. През цялото време го измервах и накрая намерих правилната дистанция, за да нанеса решителния удар", сподели след двубоя Уайлдър.

 Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

И наистина, неговата дясна ръка е наричана "най-опасното оръжие на света", "парен чук" и какво ли още не.

"Винаги съм знаел, че имам удар. Знаех, че мога да нокаутирам всеки човек. Невероятно е! Замислям се, че винаги съм имал този удар. Без да се налага да тренирам с тежести, без нищо! Това е просто дар от Бога. Дясната ми ръка - тя е чукът на Тор!", споделял е неведнъж американецът, който заслужено носи прозвището Бомбардир. 

 43 мача, 42 победи, 41 с нокаут! Почти всички с тази незаменима дясна ръка. 


Но Уайлдър признава защо не успя да нокаутира Фюри.

"Битката с Фюри беше изключителна. Не можах да изпъна дясната си ръка. Струваше ми се, че нещо ме спира да я изпъна докрай. Наистина исках да го нокаутирам, но не можах да го направя. Продължих да се връщам в ъгъла си и те ме питаха: Защо не можеш да го удариш нормално?

Претърпях седем операции на ръката. Чупил съм я, късал съм бицепс, късал съм връзки. Но аз съм истински войн. Трябваше да продължавам да се бия. В реванша ще се опитам да поправя всичко", обясни той.

А реваншът наближава....