Един от разпознаваемите боксьори в ново време Дерек Чисора се забърка в сериозен скандал.

Доскорошният съперник на Кубрат Пулев на ринга бе заснет как се разправя с доставчик на бърза храна, като в един момент дори му нанася удар с глава. 

Според свидетели роденият в Зимбабве британски боксьор първоначално е помолил учтиво служителя на фирмата доставчик да слезе от колелото, с което се е движил, за да не нарани неговите деца. 

Снабдителят обаче не е отговорил на молбата и двамата започнали да си крещят. В един момент снабдителят размахал ръцете си около лицето на Чисора. Тогава и нервите на боксьора взели своя връх, като се стигнало до удар с глава. Изненадващо доставчикът не паднал на земята, а само залитнал.

Веднага били извикани органи на реда, които установили, че Чисора няма вина от създалата се ситуация. Поради тази причина полицаите не предприели никакви по-нататъшни действия спрямо някоя от двете страни.

Дерек Чисора е професионален боксьор. В кариерата си има 47 мача, от които 34 победи, 23 с нокаут и 13 загуби. 40-годишният спортист е излизал два пъти на ринга срещу Кубрат Пулев. Веднъж печели и веднъж губи.