Братът на Кубрат Пулев – Тервел, отправи емоционално послание в социалните мрежи дни преди двубоя на Кобрата за световната титла срещу Антъни Джошуа. По-малкият от двамата братя коментира негативните и позитивните коментари, които бяха насочени към Кубрат.

Ето какво написа Тервел Пулев:

„Не винаги парите са водещи.

Да, те са много важни за да живеем, но може би, след като минат определен жизнен минимум не са най-важният фактор за взимането на решения.

Това, че Кубрат би спечелил голям хонорар обективно си е главно негова заслуга. Защото се е трудил и е извървял не малък път в света на бокса от най -ниските нива на аматьорския бокс, чак до световни титли в тежка категория на профи бокса.

Но той сам ще „плати“ със собствените си усилия и ще рискува само себе си. Ако загуби, само той ще поеме всички негативи и цялата помия ще бъде изливана дълго време по него.

Всички ние останали извън ринга можем само да желаем неговата победа, която автоматично ще се припише на името на България!

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус 

Всеки има собствена гледна точка и живеейки в демократично общество е редно да сме толерантни към мнението на другите.

Колкото и някои да не долюбват стила му, изказа му или просто не искат някой да им покаже, колко те самите са неуспели в собствените си съдби.

Моето лично мнение е, че Кубрат дали е фаворит или аутсайдер в дългоочаквания двубой срещу Антъни Джошуа, бих го подкрепял само защото той вече е съумял да стигне до този мач и има смелостта да се изправи в тази битка. А това му прави чест!

Който не харесва претендента за световните титли, може просто да не гледа, в това няма нищо лошо. Но да очакваш с нетърпение и да се надяваш открито той да загуби…защото много говорел или щял да вземе голям хонорар?!

В крайна сметка битието определя съзнанието. Кубрат е такъв, какъвто е от възпитанието си- бащините съвети от средата в която е израснал и уроците, които е натрупал в своя живот до тук.

Може би наследството, което дори несъзнателно носи, закодирано в гените и кръвта му, са негов помощник да се бори за нещо огромно!

За да я има България, ние трябва да сме единни, а не завистливи и разединени на различни полюси от чужди влияния.

Има доста по-святи неща от парите и никога не е късно да бъдем това, което трябва да бъдем, за да оцелеем, като генотип във времена на глобализация и размиване на националните държави!

Истинската история, Род и Родина пропити с кръвта на предците ни не заслужават разединение!

Благодарности на всички за подкрепата, обичам ви!„, написа Тервел Пулев.